Halloweenparty en Griezeltocht

28 okt 2017 » 19:00 – 23:30

Griezeltocht:

Op zaterdag 28 oktober vindt er in de Buitengaander een groots Halloweenfeest plaats. Een onderdeel van dit feest is de huiveringwekkende griezeltocht. Deze tocht voert u gedurende een dik uur wandelen langs allerlei spookachtige, huiveringwekkende, bloedstollende en beangstigende taferelen, op zoek naar de verdwenen dame …….. Ach wist u dat nog niet? Het is werkelijk vreselijk, kijk maar op onze Facebookpagina! We kunnen natuurlijk niet onder doen voor vorig jaar en de werkgroep zal weer haar uiterste best doen om iedereen flink te laten griezelen.

Als u deel wilt nemen aan de griezeltocht dan is opgave vooraf verplicht.
De kosten voor deze tocht bedragen € 3,- p.p.  Graag gepast betalen bij aankomst in de Buitengaander.

Vanwege de vervoersplanning en de groepsindelingen moeten we deze verplichting doorvoeren. Omwille van het vervoer als onderdeel van de tocht, mag een aanmelding/groep niet meer dan uit maximaal 6 personen bestaan.
U kunt zich opgeven tot dinsdagavond 24 oktober 20:00 uur door een mail met de vermelding van uw naam en die van uw groepsgenoten (max. 6 personen per groep) én alle leeftijden te sturen naar:   halloweentocht.buitengaander@outlook.com

U ontvangt dan uiterlijk op vrijdag 27 oktober, vóór 22:00 uur een mail van ons retour met de bevestiging van uw deelname. Deze mail geldt als uw ticket dat u op 28 oktober bij de inschrijving moet overleggen; deze mail meebrengen dus.
Op het ticket staat uw groepsnummer aangegeven en hoe laat u zich uiterlijk bij de inschrijving in de Buitengaander dient te melden.
Deelnemers jonger dan 12 jaar moeten begeleid worden door hun ouders en iedereen doet op eigen risico aan de tocht mee.
Voor alle duidelijkheid: zonder opgave vooraf en overlegging van uw ticket en betaling kunt u niet deelnemen aan de griezeltocht!!!!!

Halloweenfeest:

Gedurende de avond is er vanaf 19:00 uur volop vermaak in de in Halloweensfeer omgetoverde Buitengaander. Jong en oud kan deelnemen aan een aantal leuke workshops. En natuurlijk is iedereen welkom om voor de gezelligheid te komen borrelen. Bovendien kunt u genieten van een aantal verrassende optredens!

Uiteraard komt uzelf ook passend verkleed naar het Halloweenfeest. Voor de mooist verklede staat er een leuke prijs te wachten.
Al met al belooft het weer een spannende, leuke en huiveringwekkende feestavond te worden.