Benefiet concert t.b.v. KWF

12 mei 2020 » 20:30 – 22:30

Begin juni doet saxofoniste Meike Theuws, lid van Fanfare Irene, mee aan de Alpe d'HuZes. Maar liefst twee keer zal zij de enorme Alpe d’Huez opwandelen om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Natuurlijk willen we haar graag helpen om haar doel te bereiken en daarom organiseert zij een benefietconcert op dinsdag 12 mei in De Buitengaander in Westerhoven! Tijdens dit concert spelen we een aantal prachtige nummers die je zeker zullen raken.

Kaartjes voor het concert kosten € 5,- per stuk en de opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Ook zal er een gelegenheid zijn om een eventuele extra donatie te doen. De aanvangstijd van het concert: 20.30 uur
De Buitengaander doet nog een duit in het zakje door van iedere verkochte consumptie die avond, € 0,50 te doneren aan het goede doel.

Kaartjes bestellen? Dat kan! Stuur een privé-bericht via de  Facebookpagina van Meike Theuws of mail naar; bfcalpedhuzes@outlook.com . Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

Steun Meike dan tijdens haar beproeving, want opgeven is geen optie! Klik hier voor haar webpagina.