Halloweenparty Westerhoven Shocks

27 okt 2018 » 19:00 – 23:30

De Griezeltocht gaat samen met de Halloweenparty want vertrek en aankomst is vanaf het feestpaleis van Dr. Faust; De Buitengaander. Gedurende de avond is er vanaf 19:00 uur volop vermaak in de in Halloweensfeer omgetoverde Buitengaander voor jong en oud. En natuurlijk is iedereen, ook niet-deelnemers aan de tocht, welkom om voor de gezelligheid te komen borrelen. Uiteraard komt uzelf ook passend verkleed naar het Halloweenfeest. Entree is via de hoofdingang!
Al met al belooft het weer een spannende, leuke en huiveringwekkende feestavond te worden.

Soepactie
Om de huiveringwekkende griezeltocht en de decoraties te kunnen bekostigen hebben we weer een supersoepactie met de door de huisheksen gebrouwen gruwelijk lekkere pompoensoep.
Deze vers gebrouwen soep is in ingevroren toestand te koop in De Buitengaander, een bak 600 ml. voor € 4,50! Met spekjes of zonder, in ieder geval allebei zooooo lekker. Eet het en je weet het!

Tasjesactie
Dank zij het initiatief van magical-crea-bea Willeke Brouwers kunnen we nóg een actie aanbieden: originele Westerhovense tasjes met de afbeelding van de St.Valentinuskapel die op bestelling voor je gemaakt worden.

Leuk als gymtas, boodschappentasje of cadeauverpakking. Het tasje hangt ter bezichtiging en bestelling in De Buitengaander en kost € 5,-. Een mailtje sturen naar info@buitengaander.nl mag ook.