In stijl KLOOS & MAAS

16 dec 2017 » 14:00 – 22:30

Wie deze winter echt verrast wil worden met een bijzondere optreden kan terecht bij zanggroep Kloos uit Westerhoven.
15 en 16 december presenteert zanggroep Kloos het winterconcert “IN STIJL KLOOS EN MAAS” in De Buitengaander in Westerhoven
Kloos gaat deze winter een beetje “vreemd”, maar dan wel in stijl. Kloos treedt voor twee dagen in het muzikale huwelijk met de band MAAS. Het zal een korte samensmelting zijn, maar dan ook een hele bijzondere!

Zanggroep Kloos heeft zich in het verleden op vele podia laten zien en horen als een modern eigentijds koor met een keur aan arrangementen. Van close harmonie tot pop en rock. Goede naam gekregen door kwaliteit en originaliteit.
Voor een nieuw optreden was Kloos op zoek naar een partner, voor even. Maar dan wel een uitdagende stoere partner. Een geluid dat goed weerstand zou kunnen bieden aan de vrouwelijke klank van zanggroep Kloos. Kloos vond deze in de band Maas. De band MAAS is een stoere groep muzikanten die klassieke muziek laat versmelten met de klassiekers uit de popwereld. Hun unieke arrangementen zijn verbindend, verleidend en verrassend. Als kijker en toehoorder wordt je meegenomen in een belevenis, een muzikale reis door de tijd. Je treedt een nieuwe wereld binnen waarin klassiek en pop elkaar ontmoeten, omarmen en versmelten als gelijke partners. Waarin Beethoven en Bach de thema’s uit het leven vertalen in woorden van De Beatles en Sting.
In het winterconcert laten Zanggroep Kloos en de band MAAS ieder hun eigen geluid horen, wat op zich al een bijzondere muzikale traktatie zal zijn voor de luisteraar. De extra verrassing zal liggen ”in het huwelijk” De arrangementen waar Kloos en Maas samengaan in muziek, zang en compositie. Waar het Kloosrepertoire zal resoneren met het klassieke popgeluid van MAAS. Een muzikale dans die vrouwelijk, stoer en uitdagend zal zijn.
Van begin tot eind zal een poëtisch draadje lopen waarover eigenwijze woorden hun weg vinden en een extra dimensie zullen geven aan deze muzikale belevenis. Een verbinding tussen tintjes rietveldkleuren, het stoere frivole barok en de muziek uit alle tijd. Laat je verwonderen tijdens een van deze bijzondere voorstellingen. Een avontuur met spannende arrangementen. Herkenbaar, invoelbaar. Muzikale vertalingen uit het leven. Een unieke belevenis. In stijl Kloos en Maas is meer dan een voorstelling!

Meer informatie over KLOOS, klik hier….
Meer informatie over MAAS, klik hier…..

Locatie: Ontmoetingscentrum De Buitengaander 
Data:
Vrijdag 15 december 20.30 uur
Zaterdag 16 december 14.00 uur én 20.30 uur
Kaartverkoop via: zanggroepkloos@gmail.com
Voorverkoop t/m 15 november: € 10,00 incl. koffie/ thee
Verkoop na 15 novembe: € 12,00 incl. koffie/ thee