KennisMaker Sylvia van Zeeland

04 okt 2018 » 20:00 – 22:00

Toneel en vertellen
Net zoals het kijken naar toneel, kom je door het luisteren naar een verhaal in een andere wereld. Deze fantasiewereld laat je verschillende dingen beleven en ervaren. Sylvia van Zeeland is zo’n persoon die ons kan laten wegdromen en op scherpe momenten weer met beide benen op de grond laat staan.

Sylvia van Zeeland
Sylvia is een gepassioneerd vertelster en toneelspeelster. Ze heeft al meerdere malen diverse monologen ten gehore gebracht, onder andere ‘Het Vierde Dagdeel’. Sylvia speelde jarenlang bij de toneelvereniging Het Kameleon in Bladel. In 2001 stapte ze over naar de Toneelvereniging in Eersel. Verder ontving ze in 2010 de Theatertrofee van het Eindhovens Dagblad.
Tijdens deze inspiratievolle avond in de Buitengaander zal Sylvia vertellen over haar passie voor toneelspelen en creativiteit. Een avond waarin u wordt meegenomen naar de mooiste momenten uit haar leven.

Welkom
Kom op donderdag 4 oktober van 20.00-21.30 uur naar De Buitengaander in Westerhoven. Toegang is gratis.
Vanuit het idee van KennisMakers staat het vrij om kosteloos een avond te reserveren. Wil jij op onze denkbeeldige zeepkist komen staan?

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Marly Sengers 06-38297619 (Programmeur Bibliotheek De Kempen) of Marloes van Beek (De Buitengaander).