Kennismaking met PRI

18 jun 2018 » 20:00 – 21:30

PRI: voor een leuker en lichter leven

Wil je minder stress?
Heb je het gevoel dat het altijd beter kan en moet?
Zoek je naar meer balans tussen werk en privé?
Val je vaker uit tegen je kind of je partner dan je lief is? 
Worstel je met angst, somberheid of verslaving?

Astrid Engel en Jessica Mortier werken beiden als zelfstandig PRI-therapeut i.o. vanuit het gedachtengoed van drs. Ingeborg Bosch, de psychologe die ruim 15 jaar geleden de therapie en bewustzijnsleer Past Reality Integration (PRI) ontwikkelde. PRI heeft hun hart gestolen door de resultaten die zij hebben gezien in hun eigen leven en dat van hun cliënten. Ook waar andere methoden faalden. Hun enthousiasme en het potentieel van PRI willen zij graag met je delen. Want misschien kan PRI wel hetzelfde betekenen voor jou of voor de mensen die je dierbaar zijn; namelijk een bewuster en fijner leven.

Past Reality Integration

Tijdens deze kennismakingsavond krijg je inzicht in hoe jouw emotionele brein vaak onbewust de regisseur is van je emoties en gedragspatronen en wat je hier zelf aan kan doen. Veel fysieke klachten en emotionele problemen komen voort uit overlevingsmechanismen die al vroeg in ons leven zijn opgeslagen in ons emotionele brein. Inmiddels overbodig, regeren zij onbewust nog steeds een groot deel van ons leven en houden ze ons weg van onze kracht.
Met PRI leer je hoe dit werkt en hoe je dit kan veranderen. Dit heeft een enorm positief effect op alle gebieden in je leven. Voor deelname aan deze avond aanmelden bij Jessica: tel.nr. 0652350415 of jessica@praktijkemotions.nl

Aanvang: 20.00 uur
Entree:    € 10,- , incl. koffie of thee

Meer info over PRI: www.prionline.nl
Meer info over Astrid: www.astridengel.nl
Meer info over Jessica: www.praktijkemotions.nl