Westerhovens Winterfeest 2021

03 jan 2021 » 18:00 – 19:00

Westerhoven zou Westerhoven niet zijn als we geen feestje kunnen organiseren dat veilig is en binnen de huidige maatregelen valt. Het comité en vrijwilligers hebben de koppen bijeen gestoken, plannen gesmeed en handen ineen geslagen voor het Westerhovens Winterfeest 2021. De 12e editie wordt gevierd op zondag 3 januari met rond de klok van 18.00 uur een stil vuurwerkmoment. Een moment om stil te staan bij het nieuwe jaar, een moment om een stille wens de lucht in te sturen en een gedachte te wijden aan wie het nodig heeft.
Noteer het in je agenda want hierover volgt later meer nieuws.

Wat we tijdens het Winterfeest in de kraampjes verkopen wordt nu via de webshop aangeboden. Koop al je lekkers via ww.westerhoven-events.nl. Daar vind je alles om je in Westerhovens Winterfeestsferen te wanen en daarmee thuis een heerlijk Winterfeest te vieren. Van 7 december tot en met 29 december 2020 is de webshop geopend. Neem een kijkje en steun het goede doel.

In de voorbereiding tot het feest zijn Pietje Val en zijn metgezellen de prijzen voor de loterij aan het prepareren en de enveloppen aan het vullen om de dansmarietjes te verblijden met de opbrengst van de loterij.
Piet geeft de opbrengst van zijn loterij altijd aan een goed doel en komend Winterfeest is dan ook voor de dansmarietjes onder het motto: “Laat de Leuterhannekes niet in hun hempie staan”!
De Leuterhannekes bestaan in 2021 50 jaar en voor het jubileumjaar zijn nieuwe kostuums zéér gewenst en nodig.
Weer een prachtig initiatief van Piet. We missen wel de gezelligheid die altijd rond zijn kraam heerst maar dat houden we dan te goed voor een ander jaar.
Koop dus flink wat loten voor het goede doel. De bezorging van de loterijenveloppen is op 30 december. Het ophalen van de prijzen kan vanaf 4 januari 2021, tegen overlegging van het lot, in De Buitengaander.

De vrijwilligersgroepen die andere jaren de op- en afbouw van de hutjes verzorgen, de kraampjes mee bemensen en zich voor alle andere bijkomende taken inzetten, staan voor deze versie van het Westerhovens Winterfeest klaar om alles achter de schermen voor te bereiden, in te pakken en klaar te maken voor bezorging.
Alle bestellingen van de webshop worden 30 december door hen bij jou thuis afgeleverd. Zorg dat ze in ontvangst genomen kunnen worden. Laat evt. een briefje achter als je niet thuis bent waar de bestelling achtergelaten kan worden. Bezorging binnen Westerhoven is gratis. Voor bezorging buiten Westerhoven gelden de tarieven van de pakketbezorger. Voor meer informatie zie onze webshop op www.westerhoven-events.nl, geopend vanaf 7 december)

Verder wordt op deze dag, 30 december, een aardigheidje bezorgd. Want het draait uiteindelijk om een feestje op 3 januari, een winterfeestje waar we zelf allemaal een steentje aan bij kunnen dragen. Het comité Westerhovens Winterfeest hoopt dat jullie daar massaal gebruik van maken en het begeleidend schrijven opvolgen. Want dán wordt het Westerhovens Winterfeest pas echt een Westerhovens feest zoals alleen Westerhoven dat kan. Laat je verrassen en doe vooral mee!!