Westerhovens Winterfeest

07 jan 2018 » 14:00 – 18:00

Zondag 7 januari 2018 is de negende Westerhovense nieuwjaarsreceptie voor alle belangstellenden en inwoners van het dorp. DE gelegenheid om de Westerhoven dorpsgenoten, onder het genot van een hapje en een drankje , een gelukkig nieuwjaar en een goed 2017 toe te wensen. Inwoners van Westerhoven, besturen van verenigingen en organisaties, buurten, bedrijven, individueel of in groepsverband, kortom: iedereen die zich betrokken voelt bij het dorp is uitgenodigd voor dit gezellige samenzijn op het kerkplein.
In het verleden hebben we te horen gekregen dat ouderen daar niet naar toe kunnen i.v.m. de houtsnippers die op het plein liggen. De organisatie meent er goed aan te doen om speciaal voor hen een activiteit in te plannen: Het Senioren-verwen-uurtje!
Voor onze ouderen is tijdens het Winterfeest de Rabotent verwarmd, zijn er zitjes en hebben we een verwenuurtje ingepland in ons programma. Het verwenuurtje is van 14.00 uur tot 15.00 uur en loopt als volgt:
Voor degene die het Winterfeest normaal niet kan bezoeken vanwege de houtsnippers maken we een rolstoel en rollator toegankelijk pad langs alle hutjes en naar de Rabotent. In de tent zijn verwentasjes à € 5,- te koop waarvoor men koffie of thee, een worstenbroodje of appelflap en een kop verse groentesoep kan krijgen, een goodiebag krijgt en kan mee spelen met het kienspel. Tijdens het verwenuurtje wordt het Winterfeest officieel geopend door het Sint Annagilde. Om 15.00 uur toosten we met z’n allen op het nieuwe jaar en sluiten we het verwenuurtje af met een gratis glaasje bubbels.

Het moment om op het nieuwe jaar te proosten geldt voor alle aanwezigen. De organisatie nodigt ú daarom van harte uit om ook om 15.00 uur op het plein te zijn om met z’n allen een toost uit te brengen op 2018 en gedurende rest van de middag de nodige goede wensen uit te wisselen. Als vanouds staat de draaimolen op het plein voor de kleintjes en is er een activiteit voor de groteren in de theaterzaal van De Buitengaander. Om 18.00 uur sluit het Winterfeest met schitterend vuurwerk van ORKA. Het Westerhovens Winterfeest is waar men elkaar ontmoet dus mis het niet!!