Cursus Klik & Tik

Over de cursus

In september start Klik&Tik in De Buitengaander.
Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik. De basis iets voor jou. We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op. Deze cursus wordt verzorgd door Bibliotheek De Kempen.
Typen, mailen en zoeken op internet
De training bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten in De Buitengaander in Westerhoven. Je leert formulieren downloaden en invullen. Dit doe je allemaal in je eigen tempo en dit wordt begeleid door vakkundige en geduldige trainers. Je mag je eigen tablet of laptop meebrengen. Er zijn ook lescomputers aanwezig.

Informatie

Data:

Vanaf dinsdagochtend 6 september (info ochtend )

Tijdstip:

9.30 – 11.00 uur

Locatie:

De Buitengaander, Dorpstraat 9 Westerhoven

Kosten:

Gratis

Tip:

Neem indien mogelijk uw eigen tablet of laptop mee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marly Sengers 06-38297619

Cursusvoorwaarden:

Bekijk de cursusvoorwaarden.

Aanmelden

Deelname aan de Klik&Tik cursus
De cursus klik&Tik wordt gratis aangeboden. In groepsvorm wordt er zes weken gewerkt op de computer. Het is wel verplicht jezelf aan te melden. Dit kan t/m 25 augustus via deze gegevens: voor- en achternaam / telefoonnummer / eventueel e-mailadres / of je een eigen laptop-tablet gaat gebruiken, bij De Buitengaander in de brievenbus of door te bellen met Marly Sengers (Programmeur Bibliotheek De Kempen). 06-38297619.
De cursus gaat door vanaf 5 deelnemers.

Bij welke activiteit mogen we je begroeten?