Cursus Klik & Tik

Over de cursus

In september start Klik&Tik in De Buitengaander.
Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik. De basis iets voor jou. We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op. Deze cursus wordt verzorgd door Bibliotheek De Kempen.

Je leert omgaan met de computer, het internet en o.a. formulieren downloaden en invullen. Dit doe je allemaal in je eigen tempo en dit wordt begeleid door vakkundige en geduldige trainers. Je mag je eigen tablet of laptop meebrengen. Er zijn ook lescomputers aanwezig.

Informatie

Data:

Dinsdagochtenden m.u.v. schoolvakanties.

Tijdstip:

9.30 – 11.00 uur

Locatie:

De Buitengaander, Dorpstraat 9 Westerhoven

Kosten:

Gratis

Tip:

Neem indien mogelijk uw eigen tablet of laptop mee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bibliotheek Bergeijk via 06-13138272 of een mail sturen naar bergeijk@bibliotheekdekempen.nl

Cursusvoorwaarden:

Bekijk de cursusvoorwaarden.

Aanmelden

Deelname aan de Klik&Tik cursus
De cursus klik&Tik wordt gratis aangeboden. In groepsvorm wordt er individueel gewerkt op de computer.
Het is wel verplicht jezelf aan te melden. Dit kan met deze gegevens: voor- en achternaam / telefoonnummer / eventueel e-mailadres / of je een eigen laptop-tablet gaat gebruiken, bij De Buitengaander in de brievenbus of door te bellen met bibliotheek Bergeijk via 06-13138272.

Bij welke activiteit mogen we je begroeten?