Dansgarde de Leuterhannekes

Over Dansgarde de Leuterhannekes

Hallo allemaal,

Wij, dansgarde de Leuterhannekes, zijn een groep meiden van verschillende leeftijden die graag dansen. We trainen op dinsdagavond in De Buitengaander. Afhankelijk van de leeftijd en de groep waar je in zit, train je tussen 18.00 en 20.00 uur. Ons seizoen loopt van april tot en met de carnaval. We treden op bij carnavaleske gebeurtenissen, zoals de zitting en natuurlijk rond en tijdens carnaval. Soms doen we voor de lol ook wel aan dansfestivals mee. In 2021 bestaan we 50 jaar en dat willen we vieren met een dansfestival in november 2021.

Dit seizoen (2021-2022) hebben we 2 groepen: de minioren, bestaande uit 8 meiden, die getraind worden door Ilse en Joska en tussen de 5 en 7 jaar zijn. En een groep junioren B, getraind door Maaike en Jolanda en die zijn 14-16 jaar oud en zijn op dit moment met zijn 3en.

De groep van de minioren zit voor dit jaar vol. Maar ben je ouder dan 7 jaar en jonger dan 12, en heb je zin om lekker te dansen dan zijn er voor dit jaar misschien nog wel mogelijkheden. Want bij genoeg aanmeldingen kunnen we nog een groep starten. Uiteraard kun je je ook al voor het volgende seizoen opgeven, dat geldt voor alle leeftijden. Twijfel je nog en wil je eens komen kijken, dan ben je altijd van harte welkom! Neem gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Heel veel swingende groetjes van Ilse Caris, Joska van Brakel, Jolanda van Hirsel en Maaike van Brakel.

Informatie

Data:

dinsdagavond 18.00 – 20.00 uur

Telefoonnr.:

0657553896

Onze stamgasten