Kunst in je kamer on tour & loterij

Kunst in je kamer! Zo heet de loterij die we houden en de prijzen zijn kunstwerken die door onze gasten zijn gemaakt. Altijd al een échte ‘Peter van den Borne’ aan de muur willen hebben, een primitieve of aparte kandelaar of een origineel glas-in-lood voor je raam? Dit is je kans! De kunstwerken zijn op deze site te zien maar ook in De Buitengaander. Loten zijn te koop aan de bar/balie of online.

Op het lot schrijf je het nummer van het kunstwerk waar je naar wilt dingen, je naam en telefoonnummer en doet het lot in de daarvoor bestemde bus. De trekking wordt gehouden op een nader te bepalen datum. 
Online bestelde loten hoef je niet in de bus te komen doen, dat doen wij voor u. Klik op de link Loterij Kunst in je kamer  en het zal je snel duidelijk worden hoe dit in zijn werk gaat. 

1 lot kost € 2,50. Voor € 10,- krijg je vijf loten en dus meer kans op een mooi stukje 'kunst in je kamer'. Natuurlijk doe je dit om de zaak te steunen! De opbrengst van de loterij is t.b.v. De Buitengaander-jubileumactiviteiten. Je kunt ook loten kopen en een blanco keuze achter laten. Je lot wordt dan willekeurig aan één dan de kunstwerken gekoppeld. Heb je prijs? Dan is het een verrassing welk object je gewonnen hebt.
Zie hier de kunstobjecten waar je uit kunt kiezen:
Nr. 34 was voorheen nr. 36. Beide nummers gaan in de trekking voor hetzelfde object!