Gezelligheidsrit

Over de Gezelligheidsrit

Zondag 7 juni: Gezelligheidsrit Uitgesteld; datum nader te bepalen
Oriëntatierit voor het hele gezin
Voor auto’s en motoren

Wie weet het nog van vroeger? Traditioneel op Hemelvaartsdag: de jaarlijkse gezelligheidsrit, (oriëntatierit). Dit gebeuren gaat op herhaling op 7 juni. Lekker een aantal uren met uw auto of motor rondtoeren in onze mooie Kempische omgeving.
Nee, op die dag niet zomaar of doelloos rondtoeren, maar uw juiste route weten te vinden aan de hand van verkregen beschrijvingen, aanwijzingen en opdrachten. Een echte onvervalste puzzel- c.q. oriëntatierit staat er voor 7 juni op het programma!

Een route van ongeveer 60 kilometer, met diverse stops staat u op die dag te wachten. Wie het beste en het slimste puzzelt en de opdrachten het beste uitvoert wint uiteindelijk het klassement. Het wordt een rit met opdrachten, raadsels en puzzels voor jong en oud. Kortom: een dag die u niet mag missen. De eerste deelnemer vertrekt om 11:00 uur vanaf De Buitengaander en wordt om de 5 minuten achtervolgd door een volgende deelnemer. Onderweg is er voldoende tijd om bijvoorbeeld te picknicken, onderweg iets te nuttigen, iets te bezichtigen, uw opdrachten te vervullen en vooral te genieten van al het moois dat de Kempen ons geeft.

Bij terugkomst van de rit bij De Buitengaander wachten u de slotopdrachten, kunnen de kelen worden gesmeerd en kunnen de sterke verhalen losbarsten. Ongeveer een halfuur nadat de laatste deelnemer is teruggekeerd gaan de raadsels en instinkers ontvouwen worden en wordt de uitslag bekendgemaakt.

Dus: geef u op voor deze unieke ervaring en geniet een aantal uren van deze mooie, spannende en uitdagende rit door de Kempen.

Aanmelden kan via het daartoe bestemde formulier op:www.westerhoven-events.nl

Deelnemen aan deze rit en een dagje gezelligheid kost u slechts € 7,50 per voertuig, ter plaatse contant te betalen.

Jubileum activiteiten