Graffiti Raamschilderen Hiphop

Over Graffiti Raamschilderen Hiphop

Zaterdag 16 mei: Graffiti, Raamschilderen, HipHop Uitgesteld; datum nader te bepalen

Speciaal voor de Westerhovense jeugd een vetgave activiteit: Graffiti spuiten (leeftijd vanaf 9 jaar) en Raamschilderen (leeftijd t/m 8 jaar).

Op zaterdag 16 mei 2020 organiseert De Buitengaander in het teken van het 25 jubileum een bijzonder kleurrijke graffiti middag voor de kinderen uit Westerhoven. Het graffiti spuiten wordt begeleid door Dionne Willemse. Dansdocent Roberto Coppens komt langs om een hiphop workshop te geven.

Wil jij ook een keer een tag zetten? Benieuwd hoe dat nu is met een spuitbus? Zorg ervoor dat je om 13.30 in (hele) oude kleren klaar staat op het kerkplein, je wordt namelijk gegarandeerd vies. Wij zorgen voor mondkapjes en handschoenen. Kinderen van 9 jaar en ouder mogen met spuitbussen aan de slag en worden begeleid door Dionne Willemse uit Eersel.

Ben je jonger dan 9 jaar? Altijd al eens op de ramen willen schilderen? Thuis mag dat niet, maar zaterdag ????? mogen kinderen t/m 8 jaar buiten op de ramen schilderen van De Buitengaander. Van 13.30 – 14.30u of van 14.30 – 15.30u mag jij je schilderkunsten laten zien.

Degene die van dansen houden kennen Roberto Coppens vast wel. Om 15.30 komt hij de middag afsluiten met een hiphop workshop. Alle kinderen en jeugd van Westerhoven mogen mee doen. Tijdens deze activiteiten is de bar van de Buitengaander open. Dus ouders… als je mee mag van je zoon of dochter, kom zeker even kijken. Het is echt de moeite waard!

Inschrijven kan wanneer een nieuwe datum bekend is
We willen jullie er ook op wijzen: deelname is op eigen risico!

Kun je achteraf toch niet? Meld je dan af bij info@buitengaander.nl dan kunnen we jouw plaatsje doorgeven aan een ander kindje. En nogmaals: vergeet die dag niet om oude kleren aan te doen.

De organisatie heeft het recht om de activiteit af te lassen bij, bijvoorbeeld, slecht weer.

Jubileum activiteiten