Ierse Dansschool Scoil Rince A Ghrá

Over de Dansschool

IERSE DANS IN DE KEMPEN!

Ierse dansschool Scoil Rince A Ghrá start vanaf 1 september 2021 met Ierse danslessen in De Buitengaander in Westerhoven.

De school bestaat sinds 2007 en heeft vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Veghel. Een uitbreiding naar deze regio stond al langer op het verlanglijstje van dansdocent/eigenaar Micky van Wijnen. Oorspronkelijk afkomstig uit het klassiek ballet heeft Micky zich sinds 2000 gespecialiseerd in de Ierse dans. Zij is volledig gekwalificeerd docent voor deze dansvorm, aangesloten bij de WIDA (World Irish Dance Association) en ook de enige gekwalificeerde adjudicator in Nederland. Als zodanig jureert zij Ierse dans wedstrijden in binnen- en buitenland.

Ierse dans is een unieke combinatie van dans, muziek en gezelligheid: voor iedereen, ongeacht niveau of leeftijd, is er veel plezier te beleven in de lessen. Of het nu gaat om superfanatiek aan wedstrijden deelnemen, meedoen aan optredens, of gewoon in de les lekker bewegen op de meeslepende Ierse muziek, het kan allemaal!

Op woensdagavond worden er lessen Ierse Dans gegeven in De Buitengaander door Irish Dance Academy Scoil Rince A Ghrá.
De les voor alle leeftijden is van 18.30-20.00 uur, bij voldoende belangstelling wordt er een aparte les voor kids opgestart.
Kom langs voor een gratis kijk/proefles en maak kennis met deze unieke dansvorm die garant staat voor gezonde beweging op aanstekelijke muziek en zorgt voor veel dansplezier!
Of stuur een mail naar info@irishdance.nl en schrijf je in voor de korte kennismakingscursus van drie weken die start op 8 februari.
Meer informatie over de school is te vinden op www.irishdance.nl en op onze social media.

Informatie

Data:

Woensdagen 18.30-20.00 uur.

Voor kinderen:

17.30-18.30 uur (bij voldoende belangstelling).

Meer informatie:

www.irishdance.nl of mail naar info@irishdance.nl

Onze stamgasten