Jubileum Expositie

Over de Expositie

Uitgesteld; datum nader te bepalen
Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van De Buitengaander wordt een nog-nooit-vertoond evenement georganiseerd: alle creatieve Buitengaandergroepen, van fotografen tot schilders, van beeldhouwers tot glas-in-lood kunstenaars tonen hun werken tijdens een megagrote expositie. Het hele gebouw is omgetoverd tot galerie.
Tijdens de expositie zijn in de Hobbyruimte verschillende kunstenaars aan het werk. Het staat iedereen vrij om een kijkje te komen nemen en hen aan het werk te zien.

Veel van deze kunstenaars hebben een kunstwerk gedoneerd aan onze jubileumloterij. Deze zijn te bezichtigen op onze website, en wanneer we weer open zijn in ons gebouw.
Loten voor de kunstloterij zijn te koop tot aan een nader te bepalen datum. Dan worden de geselecteerde kunstwerken verloot onder de kopers van loten.

Hier kun je meer informatie vinden over de loterij… Dit mag je niet missen!!!!

Fotostudio: Op de bovenverdieping is een fotostudio ingericht door de fotoclubs. Voor een bijdrage van € 1,-  per foto kan iedereen een portret of gezinsfoto laten maken. U krijgt later de digitale versie per e-mail thuis gestuurd. Een mooie gelegenheid om samen het huis te bezoeken.

Jubileum activiteiten