MikMak

Na 1 januari moet het met de MikMak anders!
Met ingang van 1 januari 2008 werd voor de MikMak de subsidiekraan door de gemeente dichtgedraaid. Vanaf dat moment tot op heden is het op basis van donaties van bedrijven, verenigingen en particulieren mogelijk geweest de MikMak toch nog maandelijks en gratis in elke Westerhovense brievenbus te bezorgen. Helaas zien we het afgelopen jaar de donaties flink slinken. Hierdoor is het  onmogelijk geworden om na 1 januari 2014 de MikMak maandelijks gratis huis aan huis te bezorgen. Het bijltje er bij neergooien en de MikMak helemaal niet meer uitgeven vinden we op dit moment echter ook geen juiste optie.
Om de MikMak toch nog te kunnen laten verschijnen en aan alle verenigingen de kans te blijven bieden hun informatie aan u te doen verstrekken zijn er twee maatregelen bedacht:

Iedereen die publiceert gaat hiervoor betalen. (€ 10,00 per bericht, max. A5. Donatie > € 50,00 onbeperkt. Deze maatregel is al ingevoerd vanaf juni 2013)
De lezer een betaalde abonnementsvorm aanbieden.
Aanvankelijk hadden we het plan twee abonnementsvormen aan te bieden:
Een ‘papieren abonnement of een digitaal abonnement’. Dit laatste idee hebben we laten varen aangezien het dan wel erg gemakkelijk wordt de MikMak gratis met anderen te delen.
Dus: Er blijft over voor degene die dat wil: een betaald abonnement in een papieren versie.
Voor slechts tien euro per jaar kunt u zich abonneren en wordt de MikMak 11 keer per jaar bij u thuis bezorgd! Een eventuele persoonlijke machtiging stopt dan, machtigingen van bedrijven en verenigingen blijven doorlopen tot en met 2017.
Indien er vóór 15 november minder dan 250 abonnementen worden afgesloten dan betekent dit helaas het einde van de MikMak.
Als u een abonnement wenst dan kunt u zich tot 15 november via een mail naar: mikmakwesterhoven@gmail.com aanmelden.