Open Reiki Avond

Reiki

Ik ben Tonnie van der Horst en verzorg sinds dit vorig jaar Reiki avonden in De Buitengaander. Ik ben 20 jaar geleden in contact gekomen met Reiki en sindsdien iedere keer weer verbaasd hoe Reiki voor me werkt, me inzichten geeft, rust geeft en in een diepere verbinding met mezelf en mijn omgeving brengt.
Na jarenlange Reiki beoefening voelde ik in mij de roeping om Reiki ook door te mogen geven en ben bij mijn Reikimaster Annette van Hinte Gruber op het masterpad gegaan. Na dit pad van ontwikkeling en leren ben ik in 2018 ingewijd als Reikimaster. Sinds die tijd organiseer ik open Reiki avonden om mensen kennis te laten maken met Reiki en organiseer ik Reiki 1 en 2 cursussen.

Reiki is heel eenvoudig. Het is herontdekt rond 1900 in Japan en opnieuw in de wereld gebracht. Door je handen op te leggen bij jezelf of bij een ander kun je de energie door geven. Universele levensenergie die overal om ons heen is. Door ervaringen in ons leven hebben we blokkades opgebouwd, muurtjes om ons heen gezet om te overleven. We blokkeren daarmee onze levensenergie om vrij te stromen. Door jezelf met Reiki te gaan behandelen ga je die muurtjes afbreken en gezonde manieren ontdekken om in het leven te staan.

Hoe ziet een open Reiki avond eruit?
Tijdens deze avonden kun je een eerste ervaring opdoen met Reiki. Hoe het voor je voelt en of het iets voor je is. We beginnen in de kring en ik vertel over het ontstaan van Reiki, waarvoor je het kunt toepassen, wat het voor je kan doen. Ervaringen van anderen kunnen gedeeld worden. Hierna gaan we aan behandeltafels met kleine groepjes Reiki uitwisselen.
Je kan meedoen en ook een korte behandeling ontvangen en geven. Daarna drinken we thee en gaan we de avond in de kring nog even nabespreken. Vaak zijn er ook deelnemers die al Reiki beoefenen en meedoen om samen in de energie van Reiki te zijn.

Open Reiki Avonden

Data:

nnb

Tijd:

nnb

Bijdrage:

€ 16

Aanmelden:

Tel: 0651707327
Email: antoniavanderhorst@gmail.com

Andere Reiki behandelingen

Reiki 1 Cursus
Als je Reiki in je leven wilt laten dan kun je een Reiki 1 cursus volgen.
Tijdens deze tweedaagse cursus word je weer afgestemd op de Reiki energie, leer je de handposities en manieren om Reiki in je dagelijkse leven toe te passen. Je leert over de geschiedenis en we oefenen heel veel met de zelfbehandeling. Reiki is in principe voor jezelf, voor een natuurlijke zelfheling. Je lichaam wordt aangezet tot een helingsproces. Reiki 1 cursus: 150 euro (plus 30 euro onkosten)

Persoonlijke Reiki behandeling
Ook voor een persoonlijke Reiki behandeling kun je een afspraak maken.
Wil je meer weten over Reiki, ben je nieuwsgierig geworden. Bel me gerust voor al je vragen.

Tonnie van der Horst
Reikimaster USUI SHIKI RYOHO
Eykereind 74
5571ED Bergeijk

Tel: 0651707327
Email: antoniavanderhorst@gmail.com

Maak een keuze